Circuit Fer
2024
XVII TROBADA ARISTOT
4 agost 2024
inscripcions obertes
II CURSA DEL PLA
cursa amiga
10 agost 2024
inscripcions obertes
II Embarrancada - VII Volta Peramola
VII Marató Boumort - IV Berén-St Quiri
XVII Escanyabocs - XV Arruix Santa Fe
XVII Trobada Aristot - II Cursa del Pla
II Vertical Prat - X Radikal Estana
IV Vertical Urgellet - VI La Foranca
XI Travessa Transfronterera

Volta Peramola ajornada

AJORNADA: NOVA DATA 11 D’OCTUBRE!

Com bé és sabut per tothom, ens trobem immersos en una crisi sanitària sense precedents, el Coronavirus/COVID 19 (SARS-CoV-2), la qual ha comportat que les autoritats sanitàries imposin mesures excepcionals. Aquestes mesures s'estan implementant des del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i ara mateix Catalunya s'ha passat d'estar en fase de prealerta a estar en fase d'alerta.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant un comunicat de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, comunica que a partir de dijous 12 de març quedaran suspeses o ajornades totes les competicions i esdeveniments esportius que es disputin en territori català, per un període d'un mínim de quinze dies, revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica amb l'objectiu de minimitzar el risc de contagi. És per aquest motiu que, molt al nostre pesar, l'organització de Volta Peramola comunica que la V edició, la qual s'havia de disputar el dia 11 d'abril, queda ajornada i es disputarà el dia 11 d'octubre (si les condicions sanitàries ho permeten i no continuen les restriccions emeses per les autoritats sanitàries). L'organització de Volta Peramola lamenta profundament haver de prendre aquesta decisió i els inconvenients que d'això se'n desprenen, però atesa la situació d'emergència sanitària que vivim i les instruccions donades per les autoritats sanitàries, considerem que és una causa de força major i no hi ha hagut altre remei. Des de l'organització de Volta Peramola anteposem la salut de les persones a qualsevol altra circumstància i seguirem en tot moment les instruccions donades per les autoritats sanitàries. Demanem màxima comprensió i confiem que tothom entengui la gravetat del moment en el qual ens trobem i que no estava a les nostres mans poder decidir si es disputava o no la Volta Peramola.

TOTS ELS INSCRITS QUE NO PUGUIN ASSISTIR A LA NOVA DATA POSEU-VOS EN CONTACTE AMB L'ORGANITZACIÓ A TRAVÉS DE: voltaperamola@gmail.com

Moltes gràcies.


Eudald Navarro
Organització Volta Peramola